Football Frame Cup

Од тренерски агол: одговори на три (мноооооогу) фудбалски прашања

И додека ги чекаме да се појават – на теренот на фудбалскиот стадион „Борис Трајковски“ во населба Маџари – идните ѕвезди на фудбалската игра (сериозно, дојдете си на трибина со бележник, зашто ќе треба да запишете неколку имиња што ќе ги слушате на ...