Pivo i natprevar

Пиво и спорт

Сигурно сте гледале некаде и некогаш спортски настан. Кажете ни, дали се случило притоа да нема пиво и грицки за заокружување на доживувањето? А што, не гледате спорт? Тогаш сигурно, додека сте гледале нешто сосема друго на ТВ, ви се појавила во ...