Football Frame Cup

Од тренерски агол: одговори на три (мноооооогу) фудбалски прашања

И додека ги чекаме да се појават – на теренот на фудбалскиот стадион „Борис Трајковски“ во населба Маџари – идните ѕвезди на фудбалската игра (сериозно, дојдете си на трибина со бележник, зашто ќе треба да запишете неколку имиња што ќе ги слушате на ...

Најава: одличниот тим на ФК Маџари Јуниор!

Летен Куп Скопје 2022 заврши. Имаше многу екипи на турнирот со фудбалери на различна возраст, и секое дете, талентирано на свој начин, доби можност да ги покаже своите фудбалски вештини.Со големо задоволство Ви ја презентираме фантастичната екипа на ...

Летен Куп Скопје 2022

Мал успех! Фудбал Фрејм во партнерство со ФК Маџари Јуниор го организираше својот прв спортски настан. Научивме многу, споделивме весела фудбалска енергија (Да! Ќе гледате фотографии и видеа од случувањата!) и... и... ќе организираме настани пак! ...