Летен Куп Скопје 2022

Мал успех! Фудбал Фрејм во партнерство со ФК Маџари Јуниор го организираше својот прв спортски настан. Научивме многу, споделивме весела фудбалска енергија (Да! Ќе гледате фотографии и видеа од случувањата!) и… и… ќе организираме настани пак!

Ознаки: нема ознака

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *