Ne chekaj dozd za da bidesh hidriran compressed

Вода и надополнување на течности Дел 4

Се надеваме дека веќе ги прочитавте Дел 1 (Основи: внес и губиток на вода), Дел 2 (Внес на течности ПРЕД вежбање) и Дел 3 (Како да ја мериш состојбата на хидрираност), од овој серијал. И дека, кога ќе ви притреба потсетување за тоа колку/кога/како д ...

Treta-glavna-i-skratena

Вода и надополнување на течности Дел 3

Во Дел 2, од овој серијал спомнавме дека треба да утврдиме метод за проценка на нашето ниво на хидрираност. Навистина, од каде да знам дали сум доволно хидриран и дали е доволно тоа што го внесувам? Се надеваме нема да ни замерите за свесно про ...