Чујте и почујте glavna slika najava

Кратки правила за детска исхрана

A, бе, деца! Цел ден трчате – a можеби и спортувате – па, мора да знаете што треба да јадете во текот на денот! Не дека вашите умни глави не слушнале досега за свежо овошје и салати, но еве некои правила на кои треба да внимавате. Mалку досад ...

Најава: одличниот тим на ФК Маџари Јуниор!

Летен Куп Скопје 2022 заврши. Имаше многу екипи на турнирот со фудбалери на различна возраст, и секое дете, талентирано на свој начин, доби можност да ги покаже своите фудбалски вештини.Со големо задоволство Ви ја презентираме фантастичната екипа на ...